Магдалена Николова и Йордан Йовчев

Мотивационни речи за Високи постижения в екипа и компанията с вдъхновяващите Магдалена Николова, НЛП треньорът на лидерите в България и Йордан Йовчев, единственият гимнастик в света,  участвал в 6 олимпиади!

Магдалена Николова, е магистър по организационна психология и управление на човешките ресурси от Университет на Лозана, Швейцария и бакалавър по психология от Софийски университет. В процеса на трениране тя влиза в дълбочина във връзките между модели от организационна психология, когнитивна психология, физиологична психология,  невропластичност, психолингвистика и НЛП и коучинг подхода. Магдалена е единственият НЛП треньор в България, сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер във всички нива на НЛП – Практик, Мастер, Треньор. Тя е сертифициран бизнес коуч от първия в света институт по коучинг „Coaches Training Institute“, САЩ, акредитиран коуч от ICF (Международната коуч федерация) и съосновател на клона на Международната коуч федерация в България. Магдалена е била преподавател в областта на  крос-културно лидерство и стилове на ефективния лидер в Лозанския университет, Швейцария, Софийски университет, България и е вдъхновяващ мотивационен лектор в корпоративни събития. С 20 години практически опит в областта на организационна психология, бизнес коучинг за лидерство и НЛП подход, тя работи с лидери от различни националности от корпоративна среда, предприемачи, личности с кауза. Резултатите от работата й с НЛП  и коучинг за лидерство на ниво изпълнителни, финансови и търговски директори е в над 500 компании и организации в държавата.

Магдалена Николова е Магията на НЛП и коучинг подхода в България!

Йордан Йовчев е най-харизматичната личност на българския спорт – човечен, истински, лидер! Той е един от най-известните спортисти в България и от най-познатите българи по света. Йовчев е единственият гимнастик, участвал в шест олимпийски игри в световната историята на спорта. Председател на българската федерация по спортна гимнастика, знаменосец на България на Олимпийските игри в Лондон и неколкократен спортист на година на България. „Властелинът на халките“ има 15 златни и 7 бронзови медали от големи състезания. Притежава четири олимпийски медала, а два пъти е и двоен световен шампион на земя и халки. Носител на орден „Стара планина“ I степен. Йовчев е човекът с кауза: треньор на деца, създател на нови шампион, строител на спортни зали.

Той е Треньорът на нашите деца, на бъдещето на България. Вдъхновява с ум и сърце!