ЕКИП

За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас
За нас

МЛС Интернешънал е създадена през 2007 г. Oсновната дейност на компанията е провеждането на индивидуални и екипни бизнес коучинг сесии и тренинг програми в областта на лидерските умения, бизнес комуникацията и ефективното ръководене на екипи за развитие на ключови компетенции, създаване на дизайн за корпоративни и тиймбилдинг събития, както и организационно консултиране.

Екипът на МЛС Интернешънал се състои от специалисти с над 20 г. експертиза, международен опит и специализации в сферите на организационна психология, бизнес коучинг, невролингвистично програмиране (NLP), управление на проекти (PMP) и бизнес медиация. В МЛС Интернешънал, експертите ни са с изключително голям брой успешни проекти в областта на бизнес коучинг, програми за развитие на лидерство и меки умения, управление на организационната промяна, развитие на таланти, стратегическо планиране и търговски умения. Те съчетават ясна перспектива за ценностите и мисията на една организация с най-ефективните подходи за осъзнаване на актуалната ситуация и предизвикване на промяна.

Нашите специалисти анализират актуалната ситуация, използват настоящите ресурси в контекста на бизнес перспективите на компанията и помагат достигането до желаната ситуация, в която ефективността и продуктивността на екипа и компанията са подобрени. Ние вярваме, че слагайки акцент върху значимостта на екипа и повишаване на представянето му в организацията, се стимулира развитието на потенциала на лидера във всеки от служителите, промяната на оперативно и мениджмънт ниво и подобряването на корпоративния успех. В МЛС Интернешънал, експертите съчетават ясна перспектива за ценностите и мисията на една организация с подходящите средства за промяна.