МЛС Интернешънал е създадена през 2007 г. Oсновната дейност на компанията е провеждането на индивидуални и екипни бизнес коучинг сесии и тренинг програми в областта на лидерските умения, бизнес комуникацията и ефективното ръководене на екипи за развитие на ключови компетенции, създаване на дизайн за корпоративни и тиймбилдинг събития, както и организационно консултиране.

Екипът се състои от специалисти с nad 20 г. експертиза и международен опит в областта на трудовата и организационна психология, коучинг, НЛП и бизнес медиация. Във всяка една от сферите, експертите притежават опит и умения от практиката и международно признати сертификати след преминаване през акредитираните програми на водещите университети, институти по коучинг и НЛП в света.

Нашите специалисти анализират актуалната ситуация, използват настоящите ресурси в контекста на бизнес перспективите на компанията и помагат достигането до желаната ситуация, в която ефективността и продуктивността на екипа и компанията са подобрени. Ние вярваме, че слагайки акцент върху значимостта на екипа и повишаване на представянето му в организацията, се стимулира развитието на потенциала на лидера във всеки от служителите, промяната на оперативно и мениджмънт ниво и подобряването на корпоративния успех. В МЛС Интернешънал, експертите съчетават ясна перспектива за ценностите и мисията на една организация с подходящите средства за промяна.